ÖZEL TEVFİK FİKRET OKULLARI ŞAMPİYON

Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları Yıldız Kız Voleybol Takımı 23-27 Mayıs 2011 tarihleri arasında İzmit'te yapılan Okullar Yıldız Kız Türkiye Finalleri'nde Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Bu zorlu yolculuk Ankara'daki Okullar Liginde oynanan 15 maçın tamamının kazanılmasıyla yenilgisiz Ankara Şampiyonu olarak başladı. Devamında Kahramanmaraş'ta Türkiye Yarı Finalleri'nde de 5 maçın kazanılmasıyla Türkiye Finalleri'ne gitme hakkı elde edildi.

 

Türkiye Finalleri'nde Grup maçlarında tek mağlubiyeti Mersin Toros Koleji'nden alan takımımız  Mersin Toros Koleji ile beraber 4 lü finale kaldı.  Ancak alınan yenilgiyi bir türlü kabul edemeyen takımımız, mutlaka finale çıkmak için çok yüksek motivasyonla çıktığı maçta İstanbul 2.si ile karşılaştı. Zorlu maçı 3-2 kazanarak finale adını yazdırdı  ve Mersin Toros Koleji – Manisa Takımları arasında oynanacak olan  maçın sonucunu beklemeye başladı. Tüm oyuncularımız Mersin Toros Koleji ile finalde bir kez daha karşılaşmak istiyordu. Mersin Toros Koleji takımı da çapraz maçında Manisa'yı yenince dilekler yerine geldi ve finalin adı Tevfik Fikretliler - Mersin Toros Koleji oldu. Son derece çekişmeli, seyir zevki ve voleybol kalitesi oldukça yüksek geçen maç yaklaşık 2,5 saat sürdü ve sonunda Tevfik Fikretliler Yıldız Kız Takımı 2010-2011 Sezonu Okullar Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Tüm oyuncular, antrenörler , yöneticiler ve veliler bu şampiyonlukla okul tarihinde bir ilki başarmanın mutluluğunu ve gururunu doyasıya yaşadılar.

 

Ankara Özel Tevfik Fikret Okullarının bu büyük başarılarından dolayı başta kulüp yöneticilerini, antrenörlerini (Anıl Oğuz ve Sabahat Yılmaz), oyuncularını ve velilerini içtenlikle kutlar, voleybola katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

 

 

                                                                                                                

Ömer ÜNAL

                                                                                                      

İl Voleybol Temsilcisi

 

TEVFİK FİKRETLİLER VOLEYBOL TAKIMI

   

     ANTRENÖR              : Anıl Oğuz

YARD. ANTRENÖR   : Sabahat Yılmaz

 

OYUNCULAR

1-Zeynep Büber (K)

2-Irmak Ertan

3-Elif Ece Terzioğlu

4-Irmak Okumuş

5-Betül Bekmezci

6-Defne Uslu

7-Ece Sağ

8-Zeynep Gökakın

9-Begüm Acar

10-Sera Akyeli

11-Mayra Uluser

12-Ceren Erdaloğlu

  Şampiyonada ilk 3 takım şu şekilde oluştu.

 

1.     Ankara Özel Tevfik Fikret Okulları

2.     Mersin Toros Koleji 

3.  İstanbul Söğütlüçeşme 

 

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır