MERSİN İL TEMSİLCİLİĞİNDEN VOLEYBOLA EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET

Mersin Voleybol İl Temsilciliğine yeni atanan Seniha DENİZ ve İl Hakem Kurulu ilk icraatlarını gerçekleştirerek, Voleybol’a hizmetlerinden dolayı eski Mersin Voleybol İl Temsilcisi Mircan FIRAT, Gözlemci Neşet TASLAN ve Hasan ŞAHİN’e  düzenlenen bir törenle kendilerine plaket takdim ettiler.

Mersin Amatör Spor kulüpleri federasyonu Ahmet SERTTAŞ toplantı salonunda gerçekleştirilen kokteyl ve plaket töreninde M.Neşet TASLAN’a hizmet plaketini yine kendi sporcusu ve öğrencisi olan Mersin Voleybol İl Temsilcisi Seniha DENİZ verirken, Mircan FIRAT’ın plaketini ise Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat ERTAŞ takdim etti.

Bizlerde voleybol camiası adına M.Neşet TASLAN ve Mircan FIRAT’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar dileriz.

 

 

Ayrıca yeni göreve atanan Mersin Voleybol İl Temsilcisi Seniha DENİZ ve İl Hakem Kurulu Üyeleri Nurten KESKİN, Yakup BAHÇECİ, Ali AKTAŞ ve Serap YAMAN’a hayırlı olsun dileklerimizle yeni görevlerinde başarılar dileriz.

 

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır