ANKARA VHGD YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin "Yeni Yıla Merhaba Yemeği" 15 Aralık 2012 Cumartesi akşamı Ankara Litai Hotel'de gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen yemeğe, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, eski ve yeni Merkez Hakem Kurulu Üyeleri, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakem ve Gözlemci Federasyonumuza bağlı Derneklerimizin Başkanları, Ankara İl Hakem Kurulu Üyeleri, eski Uluslararası Hakemlerimiz, il dışından gelen misafirler, Kulüplerimizin İdareci ve Antrenörleri, çok sayıda hakem ve gözlemci katılmıştır.

Ankara voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Çetin OK yaptığı açılış konuşmasında, düzenlenen bu güzel geceye katılan misafirlerin Yeni Yıllarını kutlamasının ve katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunmasının ardından başlayan yemekte, gecenin ilerleyen saatlerinde Ankara VHGD Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ümit SOKULLU ve eski Uluslararası Hakemlerimiz ile birlikte "Yeni Yıl" pastası kesildi.

Düzenlenen gecenin ilerleyen bölümünde sahne alan oryantal "SİMAY" geceye ayrı bir renk katarken, sahne alan diğer sanatçılar eşliğinde geceye katılan tüm misafirler doyasıya eğlendiler.

Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu olarak bu güzel gecede bizleri yalnız bırakmayarak gelen tüm voleybol ailesine teşekkür eder, 2013 Yılının tüm camiamıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.

Sevgi ve Saygılarımızla... "İYİ Kİ VARSINIZ" 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 ,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır