VOLEYBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLERİ DERNEĞİNİN “YENİ YILA MERHABA” YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin “2014 Yeni Yıla Merhaba” yemeği 20 Aralık 2013 Cuma akşamı gerçekleştirildi.

Çay Yolu California Nish Restaurant’ta gerçekleştirilen yemeğe Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı M.Akif ÜSTÜDAĞ, Ümit SOKULLU Başkanlığında Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyeleri, Mustafa YURTSEVER Başkanlığında Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri,VHGF’ye bağlı Derneklerimizin Yönetim Kurulu Üyeleri, Şenol ZOBOĞLU Başkanlığında Antrenörler Derneği ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüplerimizin değerli Yönetici ve Antrenörleri, Hakem ve Gözlemcilerimiz ile çok sayıda çevre illerimizden gelen misafirlerimiz katılarak gecemizi onurlandırmışlardır.

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Çetin OK’un açılış konuşmasıyla başlayan yemekte, Derneğin düzenlemiş olduğu çekilişte geceye katılan misafirler birbirin güzel hediyeleri sahip olurken, gecenin ilerleyen saatlerinde de doyasıya eğlenmişlerdir.

 

Bu vesile ile Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu olarak, bir kez daha 2014 yılının voleybol ailemize sağlık, huzur, mutlulukla birlikte başarı getirmesini ve yeni yılda her şeyin gönlünüzce olmasını dileriz.

 

 

 

 

  

 

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır