"ANKARA-ESKİŞEHİR KARDEŞ ŞEHİR" VOLEYBOL DOSTLUK TURNUVASI 1. ETAP MAÇLARI SONA ERDİ

Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından düzenlenen “ANKARA-ESKİŞEHİR KARDEŞ ŞEHİR” Voleybol Dostluk Turnuvasının 1. Etap müsabakaları, 01 Haziran 2014 Pazar günü Eskişehir Atatürk Spor Salonunda oynanan maçlarla tamamlandı.

Eskişehir ve Ankara Hakemlerinin ikişer takım oluşturarak yaptıkları 1. Etap müsabakalarında kazanan yine dostluk oldu. Müsabakaları Eskişehir Voleybol İl Temsilcisi Ersin ÖZEN, Gözlemciler Faruk TAŞKIN ve Hülya SAYDAM yönetirken, Eskişehir eski Voleybol İl Temsilcisi Salim KEPÇELER’de her iki takıma başarılar dileyerek, turnuvaya renk katmıştır.

Müsabakalar esnasında sahada mücadele eden katılımcılarımızın aileleri de tribünlerden alkışlarla eşlerine ve diğer katılımcılara destek vermişlerdir.

Yapılan müsabakalar sonrasında alınan sonuçlar;

Eskişehir ES-ES : 1 – Ankara HİTİT : 2

Eskişehir Porsuk : 2 – Ankara Seğmenleri : 0

Eskişehir ve Ankara ekipleri sona eren maçların ardından topluca yenen yemeğin ardından Eskişehir’in turistik yerlerini birlikte gezerek güzel bir gün geçirmişlerdir.

“ANKARA-ESKİŞEHİR KARDEŞ ŞEHİR” Voleybol Turnuvasının 2. Etap müsabakaları, 07 Haziran 2014 Cumartesi günü Ankara başkent Spor Salonunda saat 16.00 ve 17.00’de oynanacak olan maçlarla sona erecek olan turnuvaya tüm sporseverleri aileleri ile birlikte katılımcıları desteklemek üzere beklemekteyiz.

Ayrıca 1. Etap müsabakalarına katılan ve destek veren tüm katılımcılara, özellikle de yapmış oldukları ev sahipliklerinden, güler yüzlerinden ve centilmenliklerinden dolayı Eskişehir Voleybol İl Temsilciliği nezdinde tüm Eskişehir Voleybol Ailesine teşekkürlerimizi sunarız.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır