VHGF 4. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ, YENİ YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMINI YAPTI

Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonumuzun 4. Olağan Genel Kurulu 13 Aralık 2014 tarihinde Ankara Volley Hotel Konferans Salonunda Anadolu, Ankara, Bursa, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Sakarya Derneklerinden gelen 140 delegenin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurul’a  Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonumuza bağlı Derneklerin Delegeleri dışında Türkiye Voleybol Federasyonu As Başkanı Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ ve Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Genel Sekreteri Eyüp BOSTANCI’da katılmış olup, Delegelere karşı konuşma yapan TVF As Başkanı Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ “Derneklerin bir araya gelerek Federasyon oluşturmaları konusunu desteklediklerini, Hakem ve Gözlemcilerimizin maddi ve diğer konularda Federasyonun imkanları doğrultusunda iyileştirmeler yaptıklarını, Federasyonun yapmış olduğu işlerle ilgili kısa bilgiler vermesinin ardından, Genel Kurulun tüm Hakem ve Gözlemcilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dilekleri ile konuşmasını sonlandırmasının ardından Türk Voleyboluna uzun yıllar Hakem ve Gözlemci olarak hizmet eden Necati TÜRKAN, Zülkarni GÜLHAN ve Kemal ŞEN’in hizmet plaketleri takdim edildi.

Gündem gereği Faaliyet ve Denetleme Kurulu raporlarının okunması ve ibra edilmesinin ardından bağlı Derneklerin Başkanları listede bulunacak adaylarını açıklamalarının ardından seçim sürecine geçildi. Tek liste ile girilen seçimin sonucunda Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonumuzun yeni Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmuştur.


 

1-Çetin AKBULUT      Başkan
2-Fethi AYAV             As Başkan
3-Mustafa YÜCEL       Genel Sekreter
4-Tayfun ŞENER        Mali Sekreter
5-Tuğrul SAMUR        Üye (İletişim ve Halkla İlişkeler Sekreteri)
6-Onur ACAR            Üye (Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri-Uluslararası İlişkiler Sekreteri)
7-Barış Gerçek EREN Üye (Organizasyon Sekreteri-Uluslararası İlişkiler Sekreteri)
8-H.Ömer GÜLTEKİN  Üye (Örgütlenme Sekreteri)
9-Nazmi YAŞAR          Üye

Göreve yeni gelen yönetime çalışmalarında başarılar dileriz.

 

 

 

 

 

 

 

  

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır