AZİZ YENER JÜBİLE YAPIYOR…



18 Ekim 2015  tarihinde  Bulgaristan’ın Sofya kentinde yapılan CEV seçimlerinde, CEV Hakem Komisyonuna seçilen Uluslararası Hakemlerimizden  Aziz YENER 21 Kasım 2015 Cumartesi günü saat 14.00’de oynanacak olan Ziraatbank&-Fenerbahçe Erkekler 1. Lig müsabakasıyla hakemliğe son noktayı koyuyor.

Aziz YENER hakemliğe son noktayı koyacağı bu gününde tüm dostlarını ve voleybol ailesini yanında görmekten mutluluk duyacaktır.

AZİZ YENER KİMDİR ?

01 Ocak 1961 Malatya doğumlu olan Aziz YENER, voleybola 1977 yılında oyuncu olarak başladı. Türk Silahlı Kuvvetler voleybol takımında uzun süre voleybol oynayan Aziz YENER, 1987 yılında voleybol hakemliğine geçiş yaptı. 1998 yılında İstanbul da açılan Uluslararası Hakemlik sınavını kazanıp 17 yıl boyunca Uluslararası Hakem olarak ülkemizi Dünya Şampiyonaları, Dünya Grand Prix`si Finali, Şampiyonlar Ligi, Dünya Ligi ve Dünya Kupasında başarıyla temsil etti.

Aziz YENER evli 1 kız ve 1 erkek çocuk babasıdır.

Değerli Hocamıza Türk ve Dünya Voleyboluna katkılarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, hayırlı olsun dileklerimizle bundan sonraki yaşamında da başarılarının devamını diliyoruz.

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır