2022 Yılı Mart Ayı Aylık Hakem ve Gözlemci Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

2022 Yılının son Aylık Hakem ve Gözlemci Bilgilendirme Semineri 07/03/2022 tarihinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu`nda gerçekleştirildi.


Mart Seminer 1

Libero konusunun anlatıldığı Aylık Hakem ve Gözlemci Seminerinde MHGK tarafından hazırlanan Eğitim Videoları Ankara ilimizde görev alan Voleybol Hakem ve Gözlemcilerimiz tarafından ilgiyle takip edildi.

MArt Seminer 2

Seminer, katılımcıların soru ve cevapları ile devam ederken Ankara Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Derneği adına aktif hakemlik görevini sonlandırarak gözlemci olarak voleybol camiasına hizmet edecek olan Sayın Ahmet Yücel Yolagelen ve Sayın Tuğrul Samur`a plaketleri Dernek Başkanımız Sayın Ayşim Koşar tarafından takdim edildi.

Ahmet Yücel Yolagelen

Tuğrul Samur

Ayrıca Ankara İl Hakem ve Gözlemci Kurulu`na geçmiş dönem hizmet etmiş hocamız Sayın Yüksel Gürsoy için yapmış oldukları hizmetlere karşılık teşekkür edilerek plaketi takdim edildi.

Yüksel Gürsoy

Geçtiğimiz sene Mart ayında kaybettiğimiz Sayın Muhsin Dirim hocamıza Ankara İl Hakem ve Gözlemci Kurulu`ndaki görevleri süresince voleybol camiamıza yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi, eşine ulaştırılmak üzere Ankara Voleybol İl Temsilcimiz Sayın Selahattin Karayel tarafından teslim alındı. Rahmetli hocamıza Voleybol camiasına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kendisini yeniden saygıyla anıyor ve ailesi ile sevdiklerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Selahattin Karayel

Toplu

Ankara Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Derneği

voleybol06.net | VOLEYBOL ANKARA - Tüm Hakları Saklıdır